Deze website wordt niet meer bijgehouden.
Zie www.bozschaak.nl voor actuele informatie over het Open Bergs Schaakkampioenschap.

Uitslagen ronde 8: Freek Schouten wint het Open Bergs

Geplaatst: 15 maart 2014 | Auteur: Pieter-Jan | Rubriek: Uitslagen | Comments Off

Door te winnen van zijn naaste concurrent Ton Hertogs, wist Freek Schouten in de voorlaatste ronde al het Open Bergs Schaakkampioenschap 2013-2014 èn het BSV-clubkampioenschap 2013-2014 op zijn naam te brengen.

Met nog één ronde te gaan is de strijd om de tweede en derde plaats nog in volle gang: René Punt staat op de tweede plaats, maar hij wordt op een half punt gevolgd door Pieter-Jan Demmers, Ton Hertogs, Oliver de Hert en Bas van de Putte.

Alle uitslagen en de gehele stand vind je rechtsboven via Standen.

De laatste ronde spelen we op vrijdag 4 april.


De mogelijkheid om te reageren is gesloten.